Llig atentament el manifest, i si acordes amb les idees exposades, no dubtes a firmar-lo.

——————————————————————————–

País Valencià, —- de —– de 2009

Il.lm. alcade/-essa o regidor/-ora de cultura de l’ajuntament (a complimentar).

Abans de res, aprofitem per felicitar-lo/-la per haver estat elegit/-ida amb la fi de representar els habitants de la seua població durant els pròxims anys de la legislatura vigent.

Sense més dil.lacions, passem a exposar el tema que ens preocupa a molta gent (de diferents indrets) referent a la pàgina web de l’ajuntament que vostés presidixen. Tant el seu poble, com algun més, tradicionalment de parla valenciana, no presenten el citat espai interactiu en la llengua pròpia i típica de la seua població, el valencià, cosa que a nosaltres ens sembla una falta de respecte cap als habitants del poble que encara s’estimen la seua llengua genuïna, o simplement, preferixen llegir documents, actes o ordenances municipals en la llengua que normalment utilitzen. Per consegüent, hom viola el dret que els seus paisans posseïxen des de l’any 1982, on s’establix a l’Estatut d’Autonomia, la dualitat lingüística existent a tot el País Valencià (a l’estatut, Comunitat Valenciana).

Per la raó exposada, els firmants d’este escrit reivindiquem una versió de la plana web de l’ajuntament en valencià, i ens solidaritzem amb els habitants del seu poble que també ho farien.

Esperem que recapaciten sobre el tema tractat, qualsevol que siga la seua ideologia.

Li enviem una cordial salutació, els firmants del document.