Els ajuntaments de Ribesalbes, Manises, Genovés i Font d’en Carròs rectifiquen i inclouen el valencià en les seues webs oficials

L’ajuntament de  Ribesalbes, Manises, Genovés i Font d’en Carròs, totes en predomini lingüístic valencià, que abans no deixaven triar entre cap idioma i l’única versió de la web oficial de l’ajuntament era en castellà, han rectificat i han inclós versió en valencià.

Des de l’equip de salvemelvalencia.tk, ens prenem estos actes com una victòria com a resultat de una intensa campanya demanant versió en valencià.

Tot i això, encara resten importants ajuntaments valencians que només disposen de versió en castellà en la seua web oficial, com Vall d’Uixó, Borriana o Benifaió.

………………………………………………………………………………….

L’ajuntament de Bolulla (Marina Baixa) tampoc empra el valencià

Bolulla és una població valenciana situada a la Marina Baixa, on pràcticament tota la població entén i parla el valencià.

L’ajuntament és governat des de 1987 pel PSPV-PSOE, però això no fa que la web oficial del municipi no dispose de versió en valencià, i una vegada entrem només llegir els continguts en castellà.

Des de la web d’esta campanya, salvemelvalencia.tk, preguem al sr. alcalde de Bolulla, En Andrés Ferrer Ruiz, que rectifiquen immediatament i incloguen una versió en valencià a la web oficial del municipi.

Moltes gràcies a Toni Pont per informar-nos.